Autopesu

Autopesu – höyrypuhdistukset

Edelläkävijäpesulassa ei vettä tai energiaa tuhlata. Fortador – höyrypesulaite lyhentää pesun kokonaisaikaa sekä vedenkulutusta huomattavasti. Höyrypesulaite nopeuttaa pesuprosessin jokaista vaihetta ja esimerkiksi keskikokoisen auton puhdistus hoituu vain 20 minuutissa.

Käytettävät puhdistusaineet ovat ympäristöystävällisiä, ja siinä missä perinteinen huuhtelu kuluttaa autopesussa 200-300 litraa vettä, höyrypesu käyttää henkilöauton puhdistuksessa vain 5 litraa.

Valitsemalla Nordicos Autopesu Oy:n saat käyttöösi uusimpia höyrypesuinnovaatiota ja kestävän pesulapalvelun etuja.

Fortador- höyrypuhdistuslaiteella ainutlaatuista autopesua

Nordicosin käyttämän höyrypuhdistuslaitteen yleisin käyttökohde on autonpesu, vaikka se taipuu moneen muuhunkin. Laitteen käyttö autonpesumarkkinoilla on tehokasta, laadukasta ja ekologista.

Auton ulkopesu Fortador

Yksi höyrypuhdistuksen parhaista ominaisuuksista on sen hellävaraisuus. Se ei vahingoita auton pintaa, sillä höyrypuhdistus ei perustu kemialliseen reaktioon, kuten tavallinen autonpesu. Höyryn muodossa oleva vesi tarttuu suoraan likaan aiheuttaen sen irtoamisen puhdistettavalta pinnalta ja siten lika on helposti poistettavissa kuivan mikrokuituliinan avulla.

Hellävaraisella höyrypesulla saadaan aikaan kirkas, väriä ja auton pinnan kaarteita korostava lopputulos. Nämä lopputuloksen ominaisuudet erottuvat edukseen muihin puhdistusmetodien lopputuloksiin verrattuna. Höyrypuhdistus toimii jopa metalliosiin, joista saadaan höyrypuhdistuksella kiiltäviä ja kirkkaita.

Tutustu auton ulkopesupalveluihin ja hinnastoon.

Auton sisäpesu Fortador

Hellävaraisuutensa ansiosta höyrypuhdistuslaitteen kaikkia puhdistustekniikoita voi ulkopintojen lisäksi käyttää huoletta myös ajoneuvojen verhoiluun, muoviosiin ja jopa moottorin osiin.

Tutustu auton sisäpesupalveluihin ja hinnastoon.

Moottorin pesu Fortador

Oletko koskaan kuvitellut vesisuihkua auton moottorissa? Useimmat autopesuyritykset kieltäytyvät tekemästä moottorinpesua välttyäkseen veden mahdollisesti aiheuttamasta moottorin vahingoittumisesta. Höyrykone kuitenkin pesee moottorin 100% turvallisesti ja ilman riskejä.

Höyrypesun edut:
98% vähemmän veden kulutusta
100% vähemmän kemikaaleja
100% ekologinen

Moottorin sisäpesu HHO Carbon Cleaner

Suoritamme myös auton moottoreiden sisäpesua!

Lue lisää moottorin sisäpesusta.

NORDICOS Erikoispesupalvelut

Hoidamme kaikki pesu- puhdistus - desinfiointi- ja otsonointityöt aina ammattitaidolla ja korkealuokkaisilla tuotteilla. Kiinnitämme kaikessa toiminnassamme erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen.

Sijainti ja aukioloajat

Raskan kaluston pesula
c/o Vak Huoltopalvelut (Viinikala)
Suokallionkuja 5, 01740 Vantaa

Aukioloajat:
Ma-pe 06:00-22:00. La 07:00-15:00.
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

YHTEYSTIEDOT

NORDICOS AUTOPESU OY

Y-tunnus: 2778079-9

pesucenter@nordicos.fi
puh.+358103248777

SIVUKARTTA