Desinfiointi

DESINFIOINTIPALVELUT HOTELLEIHIN, RAVINTOLOIHIN, TEOLLISUUTEEN – HÖYRYLLÄ DESINFIOINNIN EDUT

Desinfiointi on menetelmä, jossa mikrobeja tuhotaan elottomasta materiaalista kemiallisilla menetelmillä tartunnan estämiseksi. Desinfioinnin kohteena ovatkin hyvin erilaiset tilat; sairaaloista teollisuuteen, elintarvikkeiden kuljetustiloista ajoneuvojen sisätiloihin, kouluista uimahalleihin, hotelleista ostoskeskuksiin ja autoista veneisiin ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja!

Höyrypesulla voidaan poistaa tehokkaasti:

  •  homeet ja niiden itiöt
  •  bakteerit ja virukset
  • täit ja luteet, pölypunkit ja niiden munat
  • öljyn, rasvan, sokerin ja suklaatahrat (myös tekstiileistä)
  • tunkkaisen hajun
  • hien ja virtsan
  • syvälle pinttyneen lian

Hotelli ja ravintolat

Fortador-höyrykoneet voivat helposti ja tehokkaasti eliminoida kaikki luteet, sillä sen tunnetuin heikkous on, että ne ovat erityisen alttiita korkealle lämpötilalle. Tutkimukset ovat osoittaneet, että altistuminen yli 60ºC / 140ºF: n lämpötiloille on tehokas luteiden tappamiseksi ja ludeinfektioiden hävittämiseksi. 212ºF: ssa Fortador höyrykone tappaa luteet sekä munat välittömästi. Alle 5%: n kosteus mahdollistaa pehmustettujen pintojen syväpuhdistuksen ja nopean kuivauksen.

Kaupalliset keittiöt

Food truck-ajoneuvoyrittäjät tarvitsevat edullisen, mutta tehokkaan menetelmän, joka pitää ruokatarjontaansa puhtaana. Useimmat laitokset etsivät tehokkaita puhdistusaineita, jotka voivat puhdistaa sisätilat ja yksityiskohtaisesti koko kalustonsa ulko- ja sisäpuolet vaarantamatta työn laatua. Koska terveys- ja paloturvallisuussäännökset ovat edelleen tiukkia, on löydetty uusi menetelmä keittiöiden ja elintarviketilojen hygienisoimiseksi samalla, kun noudatetaan terveyskoodeja ja jäteveden säätelyä: höyryä.

Ympäristöystävällinen ratkaisu

Elintarvikeperäisten  patogeenien riski aiheuttaa suurimmat terveysriskihaasteet kaupallisille ravintoloille ja liikkuville ruokatoiminnoille. Pienempien valmistelu-, ruoanlaitto- ja puhdistusalueiden ansiosta ruokakulkuneuvot ja itsenäiset ruoka-autojen kuljettajat voivat hyötyä suuresti höyrypuhdistuksen kompaktista tehokkuudesta. Fortador koneen tuottaman ”tulistettu höyry” puhdistaa ja poistaa vaaralliset elintarvikevälitteiset bakteerit. Ilman kemikaaleja ja jätevesiä, kuiva höyry on tehokkain puhdistusratkaisu liikkuvaan elintarviketeollisuuteen. Suurin osa taudinaiheuttajista tiedetään poistettavan 160 °F:ssa. Fortador höyrykone pystyy tuottamaan tasaista kuumaa kuivaa höyryä 212-240°F välillä suuttimen päästä, varmistaen täydellisen puhdistuksen ei-halutuista mikro-organismeista. Laitteet ovat varustettuja höyryn kontrolloijalla, joka mahdollistaa sinun nostaa höyrytasoa tarvittaessa (esim. puhdistettaessa paksua kerrosta öljyä, kuorrutetta, suklaan jäämiä). Puhdistavat elintarvikekäsittelyn välineet ja laitteet tehokkaammin kuin painepesuri tai voimakkaat kemikaalit.

Fortador kone testattiin äskettäin yleisimpiä vaarallisia patogeeneja vastaan.

Sanitaatio koko laitokselle

Höyrykoneemme vastaavat  kaupallista ja teollista laatua, joten voit nopeasti ja helposti suorittaa vaikeimmat puhdistustyöt. Kuiva höyry sisältää vähemmän kosteutta verrattuna tavanomaisiin höyrylaitteisiin ja painepesureihin, puhdistaen ne herkät ja vaikeasti päästävät alueet, joissa on vähiten kosteutta. Höyry, joka saavuttaa 212ºF, sulattaa ja poistaa rasvan, öljyn ja lian jättäen pinnat puhtaiksi ja kuiviksi. Kaupalliset keittiöt voivat helposti käyttää höyryä paistinpannuissa, esivalmistelupöydissä, grilleissä, pesualtaissa, liesituulettimissa ja pakastinhuoneissa laitteiden ylläpitämiseksi ja säilyttämiseksi. Höyry voi auttaa E-colin, salmonellan ja listerian puhdistamisessa ja poistamisessa elintarvikkeiden esikäsittelypinnoilta ja laitteilta ilman haitallisia kemikaaleja. 

Vihreämpi, voimakkaampi, vahvempi

Laatoitus on tärkeää, mutta saumat ovat usein huomiotta jätettäviä puhdistusalueita, joihin voi helposti muodostua bakteereja ja hometta. Se voi aiheuttaa terveysongelmia, ellei sitä puhdisteta kunnolla. Sisälle voi muodostua haitallisia mikrobeja, likaa, rasvaa, tahroja ja hometta, mikä taas voi aiheuttaa epämiellyttäviä hajuja ja heikentää sisäilman laatua. Fortador höyrykoneen kuiva höyry tunkeutuu varovasti huokosiin, jotka vapauttavat lian ja rasvan. Suuri lämpö ja paine höyryn takana poistavat hajuja ja tahroja pinnan puhdistamisen aikana.

Fortador tarjoaa tehokkaimman kaupallisen höyrylaitteiston, joka tuottaa korkeimmat höyrylämpötilat tehokkaaseen puhdistukseen.

Monipuolinen

Koska höyry tuotetaan lämmittämällä vettä, se on turvallisin tapa puhdistaa missä tahansa. Käyttämällä luonnollista kuivahöyryhöyryä voidaan turvallisesti käyttää lastenhuoneissa, kerrossängyillä, pinnasängyillä, rattailla, pöydällä jne. Vaarantamatta rakkaiden terveyttä. Ammattilaiset ovat käyttäneet höyryä patjojen, sängynkehysten, päätylautojen, vuodevaatteiden, mattojen, verhoiltujen huonekalujen, verhojen ja ym. puhdistukseen.

Erikoissiivousten hinnat

NORDICOS Erikoispesupalvelut

Hoidamme kaikki pesu- puhdistus - desinfiointi- ja otsonointityöt aina ammattitaidolla ja korkealuokkaisilla tuotteilla. Kiinnitämme kaikessa toiminnassamme erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen.

Sijainti ja aukioloajat

Raskan kaluston pesula
c/o Vak Huoltopalvelut (Viinikala)
Suokallionkuja 5, 01740 Vantaa

Aukioloajat:
Ma-pe 06:00-22:00. La 07:00-15:00.
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

YHTEYSTIEDOT

NORDICOS AUTOPESU OY

Y-tunnus: 2778079-9

pesucenter@nordicos.fi
puh.+358103248777

SIVUKARTTA