Moottorinpesu

Tutustu Nordicos Autopesu Oy

Moottorin sisäpesua varten käyttöön otetaan HHO Carbon Cleaner pesukone!! Tässä on ratkaisu, kun haluatte vähentää merkittävästi auton päästöjä!

Moottorin kaasutusjärjestelmä toimii vesijohtoveden avulla, jolloin saadaan vetyä ja happea, jotka kulkevat moottorin ilmanottoaukon läpi ja ulos pakokaasujärjestelmän läpi kaasun avulla, mikä auttaa poistamaan ylimääräisen veden. Hiilen esiintyminen moottorissa johtaa toimintaongelmiin.

HHO Carbon Cleaner

Prosessi on yksinkertainen ja turvallinen eikä vaadi moottorin osien purkamista tai haitallisten kemikaalien käyttöä. Suosittelemme, että käytät moottorin kaasutuspalvelua osana ajoneuvosi säännöllistä huolto-ohjelmaa.

Sen teknologia perustuu innovatiiviseen tekniseen kokemukseen vedyn käytöstä uusiutuvana ja ympäristöystävällisenä ratkaisuna ajoneuvojen ja kasvavien päästöjen vähentämiseen maailmanlaajuisten vihreiden energiatarpeiden tyydyttämiseksi.

Engine Carbon Clean -palvelu sopii kaikkiin liikkuviin ja staattisiin bensiini-, diesel- tai nestekaasumoottoreihin ja sitä käytetään hiilen kertymisen poistamiseen monista moottoreista, joiden koko on 1 – 100 litraa. Käyttökohteina ovat maantieajoneuvoista, moottoripyöristä ja kaupallisista pakettiautoista raskaisiin ajoneuvoihin, linja-autoihin ja laivoihin sekä koneisiin ja laitoksiin sekä voimankehittimiin.

Edut käytöstä:

  • on osoitettu, että vetypolttoaineen käyttö vähentää merkittävästi haitallisia päästöjä
  • hiilen irrottaminen moottorista mahdollistaa suorituskyvyn ja tehon palauttamisen sekä nesteen käytön että hiljaisemman moottorin
  • palvelu auttaa poistamaan kertyneen hiilen polttoainetehokkuuden elvyttämiseksi
  • auton moottorin osien eliniän pidentäminen

Hiilen kertyminen on mahdollisesti kallis ongelma moottorin osien, kuten EGR-venttiilien, DPF: iden, turbojen, imusarjojen ja injektorien korjaamiseen. Palvelun säännöllinen käyttö voi auttaa näitä osia, jos hiiltymistä tapahtuu ja estää sen toistumista moottorissa.

HHO – MOOTTORIN SISÄPUHDISTUS: 80€ – alv. 0%

NORDICOS Erikoispesupalvelut

Hoidamme kaikki pesu- puhdistus - desinfiointi- ja otsonointityöt aina ammattitaidolla ja korkealuokkaisilla tuotteilla. Kiinnitämme kaikessa toiminnassamme erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen.

Sijainti ja aukioloajat

Raskan kaluston pesula
c/o Vak Huoltopalvelut (Viinikala)
Suokallionkuja 5, 01740 Vantaa

Aukioloajat:
Ma-pe 06:00-22:00. La 07:00-15:00.
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

YHTEYSTIEDOT

NORDICOS AUTOPESU OY

Y-tunnus: 2778079-9

pesucenter@nordicos.fi
puh.+358103248777

SIVUKARTTA