Otsonointi

OTSONOINTI

Kuvaus:

Ulsonixin AIRCLEAN 20G otsonaattori auttaa neutraloimaan tehokkaasti huoneilmaa voimakkailta hajuhaitoilta. Otsonin avulla ilmasta poistuvat myös terveydelle haitalliset homeitiöt ja allergeenit ja näin se edistää myös terveyttä. Ulsonixin AIRCLEAN 20G otsonaattori taistelee myös tulvien ja palojen aiheuttaneita ummehtuneita hajuja vastaan.

AIRCLEAN 20G on valmistettu hyvälaatuisesta, jauheella päällystetystä teräksestä, se sisältää UV-lampun ja soveltuu täten myös ammattimaiseen käyttöön. Otsonaattoreita käytetään ennen kaikkea autokorjaamojen, hotellien, jäte- ja wc-tilojen ilmanpuhdistamiseen, mutta poistamaan myös tupakan ja eläinten hajuja kulkuneuvoista ja veneistä.

Otsonaattorin teho on 20000 mg/h, joten se kykenee poistamaan pahoja hajuja nopeasti ja tehokkaasti. Integroidun UV-lamppunsa ansiosta työskentelee AIRCLEAN 20G tehokkaasti ja vapauttaa tasaisesti otsonia. Tuulettimen ansiosta (170 m³ tunnissa) otsoni levittyy nopeasti ja tasaisesti huoneeseen.

 

*******LINKKI: alasivulle:  OTSONOINTI KÄYTÖSSÄ

AIRCLEAN 20G on varustettu kätevällä kaukosäätimellä. Lisäksi laitteessa on ajastintoiminto sekä erilaisia ohjelmia, jotka takaavat käyttömukavuuden.

Ulsonixin otsonaattorissa on kolme erilaista tilaa. Kun laite on normaalitilassa päällä, on näytössä tila ”On”. Tila ”On+Ozone” tarkoittaa, että tuulettimen lisäksi otsonia vapauttavat levyt toimivat otsonia vapauttaen. Standby-tilassa kaikki laitteen toiminnot ovat lepotilassa. Laitteessa on kolme ennakkoon asetettua ohjelmaa. Jokaisella ohjelmalla on erilaiset päällä olo- ja tauko-ajat (P1: 10 min päällä ja 20 min, P2: 20 min päällä ja 20 min tauko, P3: 40 min päällä ja 20 min tauko). Näitä ohjelmia voidaan omien tarpeiden ja vaatimusten mukaan muuttaa ja ohjelmoida uudelleen.

Neljän kumijalkansa ansiosta otsonaattori seisoo varmasti ja liukumattomasti jokaisella pinnalla. 2,3 m pitkän, EU-pistokkeellisen johtonsa ansiosta laite voidaan asettaa joustavasti paikalleen erilaisiin tiloihin. Laite on pistorasiaan liittämisen jälkeen heti käyttövalmis. AIRCLEAN 20G myötä pahat hajut kuuluvat menneisyyteen. Vakuutu Ulsonix AIRCLEAN 20G:n puhdistustehosta! Turvallisuusohje: otsoni on suurina konsentraatioina myrkyllistä ja voi vaarantaa terveyden, joten laitetta tulisi käyttää vain asiantuntijoiden toimesta, jotta otsonin hallitsematon vapautuminen voitaisiin välttää. Tehokkaassa käytössä otsonaattorin keraamilevyt tulisi vaihtaa 6 kuukauden välein.********* VIDEO LAITTEEN YOUTUBE-SIVU****

Lisätiedot :

1. Mitä otsoni on?

Otsoni (O3) on kolmesta happiatomista muodostuva molekyyli. Stratosfäärissä otsoni suojelee kaikkia elollisia olentoja ultraviolettisäteilyn (UV) haitallisilta vaikutuksilta. Otsoni on erityisen herkästi reagoiva molekyyli ja reagoikin hyvin helposti ammoniakin kaltaisten aineiden kanssa, mikä voi estää pahojen hajujen syntymistä.

2. Kuinka otsonaattori toimii?

Useimmat otsonaattorit vetävät ilmaa sisään laitteen takaosassa olevan integroidun tuulettimen kautta. Otsonaattorin sisällä ilma suodatetaan puhtaaksi itiöistä ja bakteereista ilmansuodattimen ja erityisen UV-lampun avulla. Sitten ilma johdatetaan sisäänrakennettuja keraamisia levyjä pitkin ja happi muuttuu sähköpurkauksen tuloksena otsoniksi. Otsonoitu ilma johdatetaan laitteen etuosasta takaisin otsonoitavaan tilaan.

3. Mihin otsonaattoreita käytetään?

Otsonaattorit sopivat erinomaisesti suljettujen tilojen ilman laadun parantamiseen. Otsonin reagoidessa epämiellyttävät hajut neutralisoituvat.

4. Mitä etua otsonista on?

Otsonin käyttäminen huoneilman parantamiseen tarjoaa lukuisia etuja moniin muihin menetelmiin verrattuna. Otsoni on erittäin ympäristöystävällistä ja silti todella tehokasta. Se ei sisällä mitään myrkyllisiä kemikaaleja. Nykyisen tieteellisen tutkimuksen mukaan pienet määrät otsonia eivät aiheuta minkäänlaisia terveydellisiä haittoja.

Otsonoinnin edut pähkinänkuoressa:

  • erittäin ympäristöystävällistä
  • hyvin tehokasta
  • otsonaattorit käyttävät vähän energiaa
  • nykyisen tieteellisen tutkimuksen mukaan pienet otsonimäärät ovat terveydelle vaarattomia

5. Turvallisuusmääräys

Korkeat otsonipitoisuudet ovat myrkyllisiä ja ne voivat aiheuttaa haittoja terveydelle, minkä takia otsonin vapautumista tulee kontrolloida. Vain asiantuntevat henkilöt saavat käyttää laitetta. Mahdollisimman tehokkaan käytön takaamiseksi suositellaan lisäksi otsonaattorin keramiikkalevyjen vaihtamista kuuden kuukauden välein. Ulsonix-merkki takaa korkealuokkaisen huollon ja varaosien toimituksen Euroopassa. Laitteeseen sopivat varaosat löydät luonnollisesti meiltä!


Erikoissiivousten hinnat

NORDICOS Erikoispesupalvelut

Hoidamme kaikki pesu- puhdistus - desinfiointi- ja otsonointityöt aina ammattitaidolla ja korkealuokkaisilla tuotteilla. Kiinnitämme kaikessa toiminnassamme erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen.

Sijainti ja aukioloajat

Raskan kaluston pesula
c/o Vak Huoltopalvelut (Viinikala)
Suokallionkuja 5, 01740 Vantaa

Aukioloajat:
Ma-pe 06:00-22:00. La 07:00-15:00.
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

YHTEYSTIEDOT

NORDICOS AUTOPESU OY

Y-tunnus: 2778079-9

pesucenter@nordicos.fi
puh.+358103248777

SIVUKARTTA