Historia

Nordicos Oy ja Nordicos Autopesu Oy ovat perheyrityksinä palvelemassa sinua!

Ennen oman yrityksen perustamista Jyri Kehusmaalle oli kertynyt jo kokemusta kuljetustoiminnasta ja logistiikka-alalta 15 vuotta.

Vuonna 2013 Jyri Kehusmaa ja hänen vaimonsa Erla Kehusmaa, joka on taloustieteilijä ja erikoistunut kirjanpidon alalle (johdon laskentatoimi) perustivat yhdessä Nordicos Oy yhdellä kuorma-autolla. Vuosien vieriessä ja yrityksen kasvaessa sekä kuorma-autojen että työntekijöiden lukumäärä kasvoi tasaisesti.

Tänä aikana ammattitaitomme on vain kasvanut ja huomiomme kiinnittyi Volvo Truck Center:in tarjoukseen mahdollisuudesta työskennellä alalla, jolla olemme tottuneet itsenäiseen työskentelyyn erilaisissa tehtävissä.

Päätimme tarttua tähän avoimeen tilaisuuteen. Meidät valittiin ja Nordicos Autopesu Oy perustettiin vuonna 2016. Aloitimme toimimaan itsenäisenä yrittäjänä Volvo Pesu Centerin uusissa toimitiloissa (Osumakuja 4B, 1530 Vantaa) Volvon Truck Centerin brändi-vaatimusten ja arvojen mukaisesti.

Pesuhallimme on ollut 600 m2 sisältäen automaatti- sekä käsinpesulinjan.

Volvo Pesu Center on ollut ammatillisen elämän koulu. Olemme oppineet paljon tekemään yhteistyötä, asiakassuhteiden hoitamamista alusta loppuun, myymään erilaisia palveluja ja pitämään toimitilat organisoituina.

Pesula on ollut yksi ammatillisen elämämme suurimmista haasteista ja on tuntunut kuin voittajalta päästä omiin tavoitteisiimme.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme olleet osa Volvoa. Mutta vuonna 2018 on aika jo jatkaa matkaa ja  kasvamaan omalla nimellä. Vankka usko ammattitaitoomme auttaa laajentamaan palveluita tuodaksemme sinulle laatua!

Tervetuloa uusien tilojemme avajaisiin 1.6.2018, jossa uusi pesupalvelukonseptimme on koottu palvelemaan parhaiten kaikkia!

NORDICOS Erikoispesupalvelut

Hoidamme kaikki pesu- puhdistus - desinfiointi- ja otsonointityöt aina ammattitaidolla ja korkealuokkaisilla tuotteilla. Kiinnitämme kaikessa toiminnassamme erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen.

Sijainti ja aukioloajat

Raskan kaluston pesula
c/o Vak Huoltopalvelut (Viinikala)
Suokallionkuja 5, 01740 Vantaa

Aukioloajat:
Ma-pe 06:00-22:00. La 07:00-15:00.
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

YHTEYSTIEDOT

NORDICOS AUTOPESU OY

Y-tunnus: 2778079-9

pesucenter@nordicos.fi
puh.+358103248777

SIVUKARTTA